AKTIVE & KLUBBER

velkommen til dm

Vi glæder os til at byde jer velkommen til et atletik stadion i topform, hvor vi som arrangører sætter ambitionerne højt.

Stangspring, længdespring og kuglestød for mænd afvikler deres DM ved DM-ugen i Herning, og har således DM-revanche i Hvidovre. I alle andre øvelser kåres der Danske Mestre i Hvidovre.

Vi håber alle får et fantastisk og uforglemmeligt DM!

tilmelding

Tilmelding: Vi skal have én samlet tilmelding pr. deltagende klub senest mandag den 24.juni kl. 12.00. Det er kun muligt at tilmelde sig via nedenstående Excel tilmeldingsformular.

Efteranmeldelse: Der vil IKKE være mulighed for efteranmeldelse!

Ventelister: Hvis der er flere kvalificerede tilmeldte end der er plads til, så vil der blive oprettet ventelister. Det vil først være muligt at give endelig besked om deltagelse, når elektronisk afkrydsning til øvelsen er overstået.

Tilmeldingsgebyr: 195 kr. pr. øvelse for alle øvelser. Alle klubber får i umiddelbar forlængelse af DM tilsendt en faktura for alle startere.

sådan kvalificerer du dig

I sprint er der plads til 24 deltagere, 18 på 800m, 15 på 1.500m og op, og endelig 16 i hækkeløb og de tekniske øvelser.

Man kan se de aktuelle kvalifikationslister på Statletik.

Bemærk at der er resultatkrav i de tekniske øvelser!

I kugle, diskos og hammer for mænd skal man samtidig fylde min. 18 år i 2024. Der er en nedre aldersgrænse for deltagelse på 16 år her i 2024.

imars

DM bliver afviklet via stævneplatformen iMars, der er en frivillig dansk freeware løsning skabt og drevet af atletikfolk.

Ved DM vil der udelukkende være elektronisk afkrydsning i alle øvelser, som nemt og intuitivt sker via iMars.

Det vil også være på iMars, at man kan finde tilmeldingslister og startlister, og LIVE kan følge med i de opnåede resultater i de enkelte øvelser.

Praktisk info

Her kan du finde info om alt det praktiske forbundet med at deltage ved DM.

Opvarmning - Callroom - Startnumre - Præmieoverrækkelse - Seedning og banefordeling - Afvikling - Protester - Springhøjder - Samaritter - Café DM - Egne redskaber etc.

Praktisk info er nu tilgængelig.

tidsskema

Lørdag starter vi op med første øvelse, højdespring for mænd, kl. 13.20, og så kører vi løse indtil der sluttes af med de to 100 meter finale kl. 17.45 (kvinder) og 17.55 (mænd).

Søndag lægger vi for med mændenes stangspring kl. 13.35, og så lyder det sidste startskud kl. 17.20 med mændenes 200m finale.

Det bliver to komprimerede dage med masser af atletik, vi glæder os!

På DAF's hjemmeside kommer der snarest en optaktsartikel til DM, så du også har mulighed for at se, hvad du skal glæde dig til.