Tilskuere

Velkommen til DM

Vi glæder os til at se dig som tilskuer til DM i atletik, og vi vil gøre vores bedste for at du går hjem med smil på læben, og nogle oplevelser der skal deles med familie og venner.

Du finder her en masse praktiske oplysninger, så du er godt klædt på til en fantastisk DM-oplevelse i weekenden den 29-30.juni.

praktisk info

Transport og parkering: Hvidovre Stadion ligger på Sollentuna Allé, ca. 300 meters gang fra Friheden S-togsstation. Kommer du i bil, så er der fri parkering rundt om stadion.

Entré: Vi har besluttet, at der ikke er entré for at komme ind. Vi ønsker at have så mange tilskuere med til den atletikfest som DM er.

Café DM: Hvis du undervejs bliver sulten eller tørstig, så er der rig mulighed for både at slukke tørsten og sulten ved vores Café DM, der ligger nede ved 100m starten. Vi tager kun mod betaling via MobilePay eller med kort.

tidsskema

Lørdag starter stævnet op med første øvelse, højdespring for mænd, kl. 13.20, og så fortsætter det indtil der sluttes af med de to 100 meter finale kl. 17.45 for kvinder og kl. 17.55 for mænd.

Søndag er første øvelse mændenes stangspring med start kl. 13.35, og så lyder det sidste startskud kl. 17.20 med mændenes 200m finale.

Det bliver to komprimerede dage med masser af atletik, som vi glæder os til at præsentere for jer!

Du  finder det endelige tidsskema ved at trykke på knappen.

atletik i tal

Atletik er en talsport, da alle præstationer altid bliver registeret i form af tider, længder, højder, placeringer og rekorder. Hvis du er nysgerrig på at vide noget mere i relation til DM, så klik på de forskellige links herunder.

● Danske Rekorder - Mesterskabsrekorder - Stadionrekorder
● Bedste resultat for at vinde DM-medaljer
● Kvindelige DM medaljevindere gennem historien
● Mandlige DM medaljevindere gennem historien